Вашиот дом од соништата

Вашиот дом од соништата

Гарантирано висок квалитет. Дома е онаму каде се чувствувате безбедно и слободно.

01

За нас

кои сме ние?

01

За нас

кои сме ние?

Дом е онаму каде се чувствуваме безбедно и слободно. При создавањето на станбените објекти зад кои се потпишува Agaton Construction, се става посебен акцент на безбедноста и комфорот.

Во нашите комплекси може да се најде:

 • Паркинг места
 • Панорамски поглед
 • Деловен простор
 • Хортикултурно уредена дворна површина

02

Што нудиме?

Зошто да нè изберете нас?

Безбедност

Инвестирајте во безбеден дом. Градиме безбедни домови за вас и вашите најмили.

Дома е кога се чувствувате сигурно.

Комфор

Секогаш се стремиме кон максимална искористеност на станбените едници , со што добивате простор кој воедно нуди врвен комфор и одлична функционалност.

Приватност

Домот е место кој ви го овозможува  потребниот мир и приватност. Комплексите изградени од Агатон нудат максимална приватност за удобно домување.

02

Што нудиме?

Зошто да нè изберете нас?

Безбедност

Инвестирајте во безбеден дом. Градиме безбедни домови за вас и вашите најмили.

Дома е кога се чувствувате сигурно.

Комфор

При осмислување на станбените едници секогаш се стремиме кон нивна максимална искористеност, со што добивате простор кој воедно нуди врвен комфор и одлична функционалност.

Приватност

Домот е место кој ви го овозможува  потребниот мир и приватност. Комплексите изградени од Агатон нудат максимална приватност за удобно домување.

03

нашите

проекти

Низ текот на годините можеме да се пофалиме со два успешни проекти: Херониум и Тауријан комплексите. Брзата распродажба на станбените едници е само доказ дека квалитетот и високиот стандард на изградба на овие луксузни комплекси е привлечен кај луѓето.

Локациите на кои се изградени нудат прекрасен поглед и приватност.

 

Во тек имаме и нови проекти кои наскоро ќе станат дел од нашето портфолио.

Херониум комплекс

Илинден, Скопје

КОМПЛЕКС ХЕРОНИУМ – вашата оаза на мирот на само девет минути од центарот на Скопје.

Тауријан комплекс

Стар Дојран

KОМПЛЕКС ТАУРИЈАН –  сместен меѓу планинските падини од една страна и поглед кон прекрасното Дојранско езеро од друга.

03

нашите

проекти

Низ текот на годините можеме да се пофалиме со два успешни проекти: Херониум и Тауријан комплексите. Брзата распродажба на станбените едници е само доказ дека квалитетот и високиот стандард на изградба на овие луксузни комплекси е привлечен кај луѓето.

Локациите на кои се изградени нудат прекрасен поглед и приватност.

Во тек имаме и нови проекти кои наскоро ќе станат дел од нашето портфолио.

Херониум комплекс

Илинден, Скопје

КОМПЛЕКС ХЕРОНИУМ – вашата оаза на мирот на само девет минути од центарот на Скопје.

Тауријан комплекс

Стар Дојран

KОМПЛЕКС ТАУРИЈАН –  сместен меѓу планинските падини од една страна и поглед кон прекрасното Дојранско езеро од друга.

04

Контакт

контактирајте нè

Доколку сакате да добиете понуда или да се консултирате со некој од нашите експерти, може да се јавите на нашиот телефонски број или да ја пополните контакт формата и да очекувате одговор од нас.

  04

  Контакт

  контактирајте нè

  Доколку сакате да добиете понуда или да се консултирате со некој од нашите експерти, може да се јавите на нашиот телефонски број или да ја пополните контакт формата и да очекувате одговор од нас.