За нас

За нас

Agaton Construction беше лансиран со визија за обезбедување премиум домување достапно за сите. По основањето во 2018 година, пазарот за изградба на станбени објекти значително се прошири и побарувачката за станбени објекти и комплекси порасна.

Денес, супериорните резултати на Агатон се директно поврзани со нашето разбирање на индустријата и нашиот тим од професионалци, фокусот на производите, ефикасноста на процесот и секојдневната работна етика.

Токму овие атрибути беа темел во нашиот почеток и успешно ги спроведуваме до денес, кои се клучните клучеви за успех во преземањето на кој било проект и исполнувањето на секоја потреба на клиентот.

2

КОМПЛЕКС ЗГРАДИ

30

НАД 30 СТАНОВИ

100

НАД 100 ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Што нудиме?

icon

Приватност

Домот е место кој ви го овозможува потребниот мир и приватност. Комплексите изградени од Агатон нудат максимална приватност за удобно домување.

icon

Безбедност

Инвестирајте во безбеден дом. Градиме безбедни домови за вас и вашите најмили.Дома е кога се чувствувате сигурно.

icon

Комфор

При осмислување на станбените едници секогаш се стремиме кон нивна максимална искористеност, со што добивате простор кој воедно нуди врвен комфор и одлична функционалност.

icon

Европски стандарди

Ја градиме вашата иднина врз темелите на европските вредности ... што впрочем се и во согласност со меѓународните и европските стандарди.