Контакт

Контактирајте нè

Нашите клиенти се наш приоритет па така, главна цел ни е да ги задоволиме нивните потреби и да одговориме на нивните барања и прашања.

Доколку сакате да добиете понуда или да се консултирате со некој од нашите експерти, може да се јавите на нашиот телефонски број или да ја пополните контакт формата и да очекувате одговор од нас.

Локација

Улица 9 Илинден, Скопје

Loading
Your message has been sent. Thank you!