За нас

За нас

Agaton Construction беше лансиран со визија за обезбедување премиум домување достапно за сите. По основањето во 2018 година, пазарот за изградба на станбени објекти значително се прошири и побарувачката за станбени објекти и комплекси порасна.

Денес, супериорните резултати на Агатон се директно поврзани со нашето разбирање на индустријата и нашиот тим од професионалци, фокусот на производите, ефикасноста на процесот и секојдневната работна етика.

Токму овие атрибути беа темел во нашиот почеток и успешно ги спроведуваме до денес, кои се клучните клучеви за успех во преземањето на кој било проект и исполнувањето на секоја потреба на клиентот.

За нас

Agaton Construction беше лансиран со визија за обезбедување премиум домување достапно за сите. По основањето во 2018 година, пазарот за изградба на станбени објекти значително се прошири и побарувачката за станбени објекти и комплекси порасна.

Денес, супериорните резултати на Агатон се директно поврзани со нашето разбирање на индустријата и нашиот тим од професионалци, фокусот на производите, ефикасноста на процесот и секојдневната работна етика.

Токму овие атрибути беа темел во нашиот почеток и успешно ги спроведуваме до денес, кои се клучните клучеви за успех во преземањето на кој било проект и исполнувањето на секоја потреба на клиентот.

2
КОМПЛЕКС ЗГРАДИ
30
НАД 30 СТАНОВИ
100
НАД 100 ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
2
КОМПЛЕКС ЗГРАДИ
30
НАД 30 СТАНОВИ
100
НАД 100 ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Што нудиме?

account

Приватност

Домот е место кој ви го овозможува  потребниот мир и приватност. Комплексите изградени од Агатон нудат максимална приватност за удобно домување.

house

Комфор

При осмислување на станбените едници секогаш се стремиме кон нивна максимална искористеност, со што добивате простор кој воедно нуди врвен комфор и одлична функционалност.

shield

Безбедност

Инвестирајте во безбеден дом. Градиме безбедни домови за вас и вашите најмили.
Дома е кога се чувствувате сигурно.

shield

Европски стандарди

Ја градиме вашата иднина врз темелите на европските вредности ... што впрочем се и во согласност со меѓународните и европските стандарди.

Што нудиме?

account

Приватност

Домот е место кој ви го овозможува потребниот мир и приватност. Комплексите изградени од Агатон нудат максимална приватност за удобно домување.

house

Комфор

При осмислување на станбените едници секогаш се стремиме кон нивна максимална искористеност, со што добивате простор кој воедно нуди врвен комфор и одлична функционалност.

shield

Безбедност

Инвестирајте во безбеден дом. Градиме безбедни домови за вас и вашите најмили.

Дома е кога се чувствувате сигурно.

shield

Европски стандарди

Ја градиме вашата иднина врз темелите на европските вредности ... што впрочем се и во согласност со меѓународните и европските стандарди.