Контакт

Испратете ни порака

  Контактирајте нè

  Нашите клиенти се наш приоритет па така, главна цел ни е да ги задоволиме нивните потреби и да одговориме на нивните барања и прашања.

  Доколку сакате да добиете понуда или да се консултирате со некој од нашите експерти, може да го направите тоа со тоа што ќе се јавите на нашиот телефонски број или да ја пополните нашата контакт форма и да очекувате одговор од нас.

  Информации

  Телефон: +389 72 268 239
  Телефон: +389 71 747 682

  Адреса: Улица 9 Илинден, Скопје

  Испратете ни порака

   Контактирајте нè

   Нашите клиенти се наш приоритет па така, главна цел ни е да ги задоволиме нивните потреби и да одговориме на нивните барања и прашања.

   Доколку сакате да добиете понуда или да се консултирате со некој од нашите експерти, може да го направите тоа со тоа што ќе се јавите на нашиот телефонски број или да ја пополните нашата контакт форма и да очекувате одговор од нас.

   Информации

   Телефон: +389 72 268 239
   Телефон: +389 71 747 682

   Адреса: Улица 9 Илинден, Скопје